ابتدا ریواس ها را کاملا" با آب بشویید و با چاقو پوست آن را بکنید و مغز داخلی آن ، که کاملا" از پوسته خارجی جدا کرده اید و مغز سفید آن را به تکه های کوچک ۸ سانتیمتری برش بزنید...
ریواس,شربت ریواس,شربت میوه ای
شربت ریواس
انواع شربت و نوشیدنی - شربت ریواس
●
مواد لازم برای
آشپزی
آکا
▪ ریواس ۱ کیلو
▪ شکر ۱ کیلو
● طرز تهیه :
ابتدا ریواس ها را کاملا" با آب بشویید و با چاقو پوست آن را بکنید و مغز داخلی آن ، که کاملا" از پوسته خارجی جدا کرده اید و مغز سفید آن را به تکه های کوچک ۸ سانتیمتری برش بزنید . سپس ریواس های خرد شده را در ظرف مورد نظر بریزید و شکر را به آن اضافه کنید .
شکر و ریواس را مخلوط کنید تا کاملا" ریواس ها به شکر آغشته شوند . این مخلوط را ۲۴ ساعت بدون حرارت در ظرف و بیرون از یخچال ( محیط خیلی گرم نباشد ) نگه دارید و هر ۶ ساعت یک بار آن را هم بزنید تا شکر کاملا" به شیره و شهد تبدلیل شود .
بعد از ۲۴ ساعت
شربت
ریواس را از صافی رد کنید . اگر بعد از یک شبانه روز هنوز دانه های شکر در داخل ظرف مانده است می توانید آن را کمی حرارت دهید تا به
شربت
تبدلیل شود .
شربت
آماده مصرف است . این
شربت
در هنگام استفاده باید با آب رقیق شود و در یخچال نگهداری شود .