شربت ریواس

ابتدا ریواس ها را کاملا" با آب بشویید و با چاقو پوست آن را بکنید و مغز داخلی آن ، که کاملا" از پوسته خارجی جدا کرده اید و مغز سفید آن را به تکه های کوچک ۸ سانتیمتری برش بزنید...

ریواس,شربت ریواس,شربت میوه ای

شربت ریواس


انواع شربت و نوشیدنی - شربت ریواس

 ●

مواد لازم برای
آشپزی
آکا


 ▪ ریواس ۱ کیلو
 ▪ شکر ۱ کیلو

 ● طرز تهیه :
 ابتدا ریواس ها را کاملا" با آب بشویید و با چاقو پوست آن را بکنید و مغز داخلی آن ، که کاملا" از پوسته خارجی جدا کرده اید و مغز سفید آن را به تکه های کوچک ۸ سانتیمتری برش بزنید .  سپس ریواس های خرد شده را در ظرف مورد نظر بریزید و شکر را به آن اضافه کنید .

 شکر و ریواس را مخلوط کنید تا کاملا" ریواس ها به شکر آغشته شوند .  این مخلوط را ۲۴ ساعت بدون حرارت در ظرف و بیرون از یخچال ( محیط خیلی گرم نباشد ) نگه دارید و هر ۶ ساعت یک بار آن را هم بزنید تا شکر کاملا" به شیره و شهد تبدلیل شود .

 بعد از ۲۴ ساعت
شربت
ریواس را از صافی رد کنید .  اگر بعد از یک شبانه روز هنوز دانه های شکر در داخل ظرف مانده است می توانید آن را کمی حرارت دهید تا به
شربت
تبدلیل شود . 
شربت
آماده مصرف است . این
شربت
در هنگام استفاده باید با آب رقیق شود و در یخچال نگهداری شود .