چرا باید سیر را ناشتا خورد؟
سیر گیاه بومی هند است و اگر به صورت ناشتا مصرف بشود مانند یک آنتیبیوتیک کاملا طبیعی عمل میکند؛ اما چرا ناشتا؟ در این مطلب میخواهیم به همین سۆال پاسخ دهیم. لطفاً ما را همراهی کنید.
بدون شک راجع به خواص بینظیر سیر زیاد شنیدهاید. حتماً میدانید که قرنهاست از سیر به عنوان یک مادهی غذایی درمانگر با خواص دارویی زیاد استفاده میکنند. سیر گیاه بومی هند است و اگر به صورت ناشتا مصرف بشود مانند یک آنتیبیوتیک کاملا طبیعی عمل میکند؛ اما چرا ناشتا؟ در این مطلب میخواهیم به همین سۆال پاسخ دهیم. لطفاً ما را همراهی کنید.
چرا ناشتا؟
به خاطر اینکه صبحها و به صورت ناشتا باکتریها مقاومت کمتری دارند و سیر با سرعت بیشتری روی آنها تأثیر میگذارد.
هزار و یک خاصیت سیر
وقتی که سیر را به صورت ناشتا میل میکنید در واقع بدنتان را سمزدایی کردهاید. با همین کار ساده تمامی انگلها و کرمهای موجود در روده را بیرون رانده و سدی در برابر بیماریهایی مانند دیابت، فشارخون بالا و برخی از سرطانها ایجاد میکنید.
خوردن سیر به صورت ناشتا همچنین روی جریان خون نیز تأثیر بیشتری میگذارد. این مادهی غذایی فشارخون را کاهش میدهد و باعث هضم راحت غذا میشود.
نتایج پژوهشی که در سال 2001 انجام شده است نشان میدهد افرادی که به طور مرتب سیر میخورند سه برابر کمتر از بقیه دچار سرماخوردگی میشوند.
سیر باعث بهبود عملکرد قلب، کبد و کیسهی صفرا میشود. برای مقابله با اسهال، مشکلات عصبی، بیاشتهایی، استرس و آکنه نیز مفید است.
اگر میخواهید بیماریهایی مانند سل، سینهپهلو، سرماخوردگی، نقرس، برونشیت، برونشیت مزمن، احتقان ریوی، آسم، هموروئید (بواسیر)، یبوست، عفونت گوش و سیاهسرفه از شما و اطرافیانتان دور باشد سیر را دریابید.
خبر خوب اینکه نتایج پژوهشها نشان میدهند افرادی که به طور مرتب و به میزان کافی سیر مصرف میکنند کمتر در معرض برخی از سرطانها قرار میگیرند. به عقیدهی محققان سیر همچنین میتواند از بافتهای کبد در برابر ترکیبات سمی محافظت کند.
سیر باعث افزایش قدرت باروری و کاهش قند خون شده و پیری را به تاخیر میاندازد. البته اینها تنها گوشهای از خواص کمنظیر سیر بودند که به طور خلاصه اشاره شد.