لیموی پوست کنده، آب لیمو، شکر، زنجبیل و برگ نعناع را در مخلوط کن به مدت چند ثانیه هم بزنید تا یک دست شود.
مواد لازم:
لیموی پوست شده: یک عدد
آب لیمو: نصف پیمانه
عسل یا شکر: ۶ قاشق غذاخوری
برگ نعناع: ۸ تا ۱۰ عدد
زنجبیل تازه رنده شده: یک قاشق مرباخوری
لیموناد: ۲ شیشه متوسط
یخ، برش های لیمو، برگ نعناع: به اندازه کافی
طرز تهیه:
لیموی پوست کنده، آب لیمو، شکر، زنجبیل و برگ نعناع را در مخلوط کن به مدت چند ثانیه هم بزنید تا یک دست شود. از صافی رد کنید. لیموناد را به آن اضافه کنید و در لیوان های حاوی یخ، برگ نعناع و برش لیمو بریزید و سرو کنید.