مهم ترين خاصيت ژله از ژلاتين موجود در آن است. ژلاتين که نوعي پروتئين موجود در استخوان است، مي تواند به دليل داشتن مقداري اسيدآمينه ضروري، براي سلامت استخوان هاي بدن مفيد باشد. ضمن اينکه مقداري کلسيم، آهن، سديم و پتاسيم هم در ژلاتين وجود دارد و شما مي توانيد با مصرف يک وعده ژله ، حجمي از اين ريزمغذي ها را به بدنتان برسانيد. البته رعايت تعادل در مصرف تمام خوراکي ها از جمله انواع ژله ضروري است. بد نيست بدانيد شکر، رنگ ها و اسانس هاي مختلف به کار رفته در پودرهاي ژله، باعث مي شوند سلامت اين محصول غذايي تا اندازه اي زير سوال برود. با اين حال، ژله به دليل دارا بودن ژلاتين، نسبت به خيلي از دسرهاي چرب و شيرين ديگر مانند انواع کيک و شيريني، ارجحيت دارد. اگر دوست داريد ژلاتين خالص و طبيعي به بدنتان برسانيد، مي توانيد آن را از جوشاندن استخوان قلم گاو، استخراج و در غذاهاي مختلفتان مصرف کنيد.
منبع: دکتر سلام