مضرات ژله

خوردن ژله های تهیه شده از پودرهای آماده به دلیل شکر فراوان و رنگ های مصنوعی به کار رفته در آنها به افراد مبتلا به بیش فعالی، آنهایی که سیستم ایمنی بدنشان ضعیف است، کسانی که مشکلات گوارشی حاد دارند و بچه های زیر ۳ سال توصیه نمی شود. به طور کلی، خواص ژله از ژلاتین موجود در آن حاصل می شود و هیچ کدام از ژله ها از نظر ارزش غذایی بر دیگری برتری ندارند زیرا این طعم و رنگ های متفاوت، ناشی از به کار بردن رنگ های مصنوعی و اسانس های مختلف در تهیه این محصولات است و ربطی به خواص میوه های طبیعی ندارد. 

منبع: دکتر سلام

خدمات و محصولات صنعتی

 الکتروپمپ

 

 

 

سلامت و زیبایی