تکه های طالبی را در یک ردیف روی سینی پهن کنید و به مدت ۴ ساعت در فریزر بگذارید تا یخ ببندد.
مواد لازم:
طالبی رسیده و خرد شده- یک عدد متوسط
آب لیمو ترش- دو سوم پیمانه
پوست لیمو- یک قاشق مرباخوری
عسل- یک چهارم پیمانه به اضافه یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
تکه های طالبی را در یک ردیف روی سینی پهن کنید و به مدت ۴ ساعت در فریزر بگذارید تا یخ ببندد.
در ظرف متوسط، پوست لیمو، آب لیمو و عسل را هم بزنید تا عسل حل شود.
در غذاساز، طالبی، مخلوط آب لیمو و یک و نیم پیمانه آب سرد را هم بزنید تا یکدست و نرم شود. مواد را در ۴ لیوان یک نفره بریزید و با پوست لیمو تزیین و سرو کنید.