کافه گلاسه و کافه موکا

 

 

 

مواد لازم :

 

 

 

 شیر  نصف لیوان
 بستنی  نصف لیوان
 شکر  نصف قاشق سوپخوری
 نسکافه  یک قاشق غذاخوری

 

 

 

طرز تهیه :

 

 

ابتدا شیر و شکر و نسکافه را می جوشانیم و بعد از خنک شدن آن را در لیوان بلندی می ریزیم و در داخل یخچال می گذاریم تا کاملا خنک شود و در آخر بستنی را اضافه می کنیم در صورت تمایل می توانید از پودر پسته برای تزیین استفاده نمایید

موکا

یعنی اضافه کردن شکلات به قهوه و یا اضافه کردن یک شات اسپرسو به هات چاکلتتون!

برای آماده کردن موکا باید به این ترتیب عمل کنید:
-    مقداری قهوه را در ماگ بریزید. (می‌تونید از قهوه دم کشیده شده و یا اسپرسو استفاده کنید، اما در نظر داشته باشید اصل موکا بر پایه اسپرسو است)
-    همزمان شیر را گرم کنید و به قهوه‌تان اضافه کنید.
-    در نهایت مقداری شکلات مایع داغ اضافه کنید. در بعضی سایتها پیشنهاد شده که می‌توانید از پودر هات‌چاکلت هم استفاده کنید، ولی من شخصا شکلات را پیشنهاد می‌کنم. البته می‌توانید این مرحله را با مرحله قبل یکی کنید و مقداری هات‌چاکلت را به قهوه اضافه کنید.

کافه موکا چیست؟

بیشتر در مورد قهوه‌ی موکا:
معمولا قهوه موکا در ماگ و یا کاپ سرو می‌شود.
خیلی از افراد دوست دارند که مقدار پودر دارچین و یا پودر قهوه به روی نوشیدنی خود اضافه کنند.

در بعضی از کافه‌ها روی موکا را با یک لایه از خامه می‌پوشانند، در عوض در بعضی از کافه‌ها ترجیح می‌دهند موکا را به صورت چند رنگ و در یک لیوان شیشه‌ای سرو کنند.