خورش گل کلم

مواد لازم:
گوشت چرخ کرده 200 گرم
تره فرنگي 2 ساقه متوسط
گل کلم 10 12 تا گل
سير دو تا سه حبه
نمک ، فلفل ، زردچوبه به ميزان لازم
آب ليمو 3 تا 4 قاشق غذاخوري
رب 2 قاشق غذاخوري

طرز تهيه:
تره فرنگي را خرد کرده و خوب بشوريد تا گل و لاي لا به لاش از بين بره و در مقداري روغن تفت بدين تا طلايي و سبک بشه ، سير له شده را هم بهش اضافه کنيد و بعد از کمي تفت دادن زردچوبه را اضافه کنيد و تفت بدين.
گوشت چرخ کرده را هم اضافه و باز هم تفت بدين ، هي تفت بدين!
رب را هم به اين مواد اضافه کنيد و تفت بدين تا بوي خامي رب گرفته بشه . 4 تا ليوان آب به اين مواد اضافه کنيد و بذارين گوشت بپزه.
بعد از 20 دقيقه نمک و فلفل خورش را اندازه کنيد . گل کلم هاي شسته شده را تکه هاي کوچک کنيد و به خورش اضافه کنيد و بذارين که بپزه . وقتي خورش جا افتاد و آبش کم شد بهش آب ليمو اضافه کنيد .
خورش خوشمزه شما آماده است.