اول اينکه پودرهاي ژله خودشان به اندازه کافي شکر دارند و نيازي به افزودن اين کربوهيدرات ساده و مضر به آنها وجود ندارد. دوم اينکه براي بالا بردن ارزش تغذيه اي ژله ها، مي توانيد انواع ميوه هاي دلخواه را قبل از بستن آنها اضافه کنيد. فقط حواستان باشد که کيوي، آناناس، انجير و انبه در ژله آب مي اندازند و باعث مي شوند ژله نبندد. مرکبات مختلف مانند پرتقال و نارنگي هم بايد با پوست نازک رويي شان به ژله ها اضافه بشوند تا آب نيندازند. از قرار دادن انواع پاستيل روي ژله هاي نيمه بسته هم خودداري کنيد چون اين کار باعث آب شدن سطح زيرين پاستيل و شل شدن سطح رويي ژله شما خواهد شد. اگر فرزند بدغذايي داريد يا لاغر هستيد، مي توانيد به جاي يک ليوان آب سرد، يک ليوان بستني وانيلي به پودر ژله اي که در آب گرم حل شده است اضافه کنيد. به اين ترتيب، مي توانيد کالري و ارزش تغذيه اي ژله را تاحد زيادي بالا ببريد.