مواد لازم
? گل کلم: يک کيلو
? تخم مرغ: ? عدد
? جعفري خرد شده: ? قاشق غذاخوري
? روغن کانولا: ? قاشق غذاخوري
? آرد: ? قاشق غذاخوري
? جو يا جو دو سر خوب آسياب شده: ? قاشق غذاخوري
? ماست: ? قاشق غذاخوري
? نمک و فلفل: به مقدار لازم
? روغن کافي براي سرخ کردن
طرز تهيه:
گل کلم ها را به اندازه گل هاي کوچک برش بزنيد، بشوييد و در آب جوش نمک دار بپزيد تا کمي نرم شود. پس از پخت آن را از صافي رد کنيد و بگذاريد خنک شود. در ظرفي، تخم مرغ، ماست و روغن را هم بزنيد و سپس جعفري خرد شده، آرد، جو آسياب شده، ماست و نمک و فلفل را به آن اضافه کنيد و خوب با هم مخلوط کنيد. گل کلم ها را در مايه فرو ببريد و در روغن سرخ کنيد و با سس يا ماست سرو کنيد.