مواد اوليه :
گل كلم ريز شده دو پيمانه
برنج پنج پيمانه
برگ كلم ريز شده وهويج و ريحان وشود خرد شده هر کدام يك پيمانه
زيره چهار قاشق غذاخوري
نمك، فلفل، دارچين و زردچوبه و روغن به ميزان لازم
طرز تهيه:
برنج را شسته و با آب و نمك خيس ميكنيم. گلكلم، برگ كلم و هويج را درون يك قابلمه به مدت 10 تا 15 دقيقه ميجوشانيم تا نرم شود و آن را آبكش ميكنيم. در ظرفي روغن اضافه كرده و زيره را درون آن تفت داده و گل كلم، هويج و برگ كلم آبكش شده را با نمك، فلفل و زردچوبه تفت ميدهيم و كنار ميگذاريم. برنج را جوشانده و آبكش ميكنيم. كف قابلمه كاهو يا سيبزميني يا نان گذاشته و روغن ميريزيم و كمي زيره ميپاشيم، لابهلاي برنج، گل كلم، برگ كلم، هويج، شويد و ريحان ريخته و در آخر با كمي روغن و آب آن را دم كرده و روي آن كمي دارچين و زيره ميپاشيم.