مواد غذایی ضد سرطان

گوجه فرنگی دارای ماده ای به نام لیکوپن است که نوعی آنتی اکسیدان است . نتایج برخی تحقیقات خاطر نشان می کنند که گوجه فرنگی به علت داشتن این ماده آنتی اکسیدان ، در کاهش خطر ابتلا به سرطان به خصوص سرطان پروستات نقش بارزی دارد.

میوه و سبزیجات
اتاق سبز- بیشتر میوه ها و سبزیجات دارای ترکیباتی به نام آنتی اکسیدان ها هستند که خاصیت ضد سرطانی دارند. آنتی اکسیدان ها مواد سرطان زای تولید شده در بدن را از بین برده ، تکثیر سلول های سرطانی را کاسته و از تخریب سلول های حیاتی بدن نیز جلوگیری به عمل می آورند. آنتی اکسیدان های قوی و اصلی تر شامل بتاکاروتن ، ویتامین های C و E هستند که در توت فرنگی ، گیلاس ، کیوی ، اسفناج ،مرکبات ، هویج، گوجه فرنگی و هلو وجود دارند.

کلم
سبزیجات خانواده کلم ، در کاهش ابتلا به سرطان هایی مثل پستان ،ریه ،روده و برخی دیگر از سرطان ها نقش دارند.

گوجه فرنگی
گوجه فرنگی دارای ماده ای به نام لیکوپن است که نوعی آنتی اکسیدان است . نتایج برخی تحقیقات خاطر نشان می کنند که گوجه فرنگی به علت داشتن این ماده آنتی اکسیدان ، در کاهش خطر ابتلا به سرطان به خصوص سرطان پروستات نقش بارزی دارد.

زغال اخته
زغال اخته دارای آنتی اکسیدان های قوی است که در سلامت بدن و کاهش خطر ابتلا به سرطان نقش مهمی دارد. آنتی اکسیدان های موجود در زغال اخته و در کل تمامی آنتی اکسیدان ها مانع از رها شدن رادیکال های آزاد که سرطان زا هستند شده و بدین ترتیب خاصیت ضد سرطانی خود بروز می دهد.

انگور
عصاره انگور دارای آنتی اکسیدانی به نام «رسوراترول» است که آنتی اکسیدانی بسیار قوی است . این ماده از روند سرطانی شدن سلول جلوگیری به عمل می آورد.

ورزش
ورزش از طریق مکانیسم های مختلف باعث کاهش خطر ابتلا به سرطان می شود. از جمله این مکانیسم ها می توان به مواردی چون باز سازی منابع درونی بدن، تقویت سیستم ایمنی و دفاعی بدن،تناسب اندام،کاهش چربی های مضرو کاهش عوارض جانبی داروها اشاره کرد. 

خدمات و محصولات صنعتی

 الکتروپمپ

 

 

 

سلامت و زیبایی