طرز تهیه خورش گل کلم

مواد لازم :
گوشت ۳۰۰ گرم
گل کلم کوچک ۱ عدد(کوچک)
لپه یک چهارم پیمانه
پیاز سرخ شده ۳ الی ۴ قاشق
لیمو عمانی ۴ عدد
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق
زعفران دم کرده ۱قاشق
نمک به میزان لازم

زردچوبه به میزان لازم

فلفل سیاه به میزان لازم
روغن به مقدار لازم

طرز تهیه :
گوشت را به گوشت را به قطعات دلخواه تقسیم می کنیم و در روغن با پیاز خرد شده و زردچوبه و فلفل کمی تفت دهید. سپس کمی آب اضافه کنید تا پخته شود.
گل کلم را اندازه های گردو خرد کنید و نمک بپاشید و نیم ساعت بعد با روغن تفت دهید .کسانی که غذای سرخ کردنی دوست ندارندو یا از روغن پرهیز می کنند میتوانند این خورش را به روش آب پز تهیه کنند .
لپه را با نمک و آب بپزید و یا در زمان مناسب به گوشت اضافه کنید تا همراه گوشت پخته شود .اواسط پخت لیمو عمانی و نمک را هم اضافه کنید . وقتی که لیموعمانی نرم شد رب گوجه فرنگی و گل کلم را اضافه کنید. گل کلم خیلی زود پخته و نرم می شود سعی کنید به قدری آنرا بپزید که هنگام کشیدن در ظرف خورش خوری تکه تکه و له نشود آخر از همه پیاز داغ و زعفران را بریزید ۴ الی ۵ دقیقه بعد خورش آماده است.