مواد غذایی ضد سرطان

گوجه فرنگي داراي ماده اي به نام ليکوپن است که نوعي آنتي اکسيدان است . نتايج برخي تحقيقات خاطر نشان مي کنند که گوجه فرنگي به علت داشتن اين ماده آنتي اکسيدان ، در کاهش خطر ابتلا به سرطان به خصوص سرطان پروستات نقش بارزي دارد.

ميوه و سبزيجات
اتاق سبز- بيشتر ميوه ها و سبزيجات داراي ترکيباتي به نام آنتي اکسيدان ها هستند که خاصيت ضد سرطاني دارند. آنتي اکسيدان ها مواد سرطان زاي توليد شده در بدن را از بين برده ، تکثير سلول هاي سرطاني را کاسته و از تخريب سلول هاي حياتي بدن نيز جلوگيري به عمل مي آورند. آنتي اکسيدان هاي قوي و اصلي تر شامل بتاکاروتن ، ويتامين هاي C و E هستند که در توت فرنگي ، گيلاس ، کيوي ، اسفناج ،مرکبات ، هويج، گوجه فرنگي و هلو وجود دارند.

کلم
سبزيجات خانواده کلم ، در کاهش ابتلا به سرطان هايي مثل پستان ،ريه ،روده و برخي ديگر از سرطان ها نقش دارند.

گوجه فرنگي
گوجه فرنگي داراي ماده اي به نام ليکوپن است که نوعي آنتي اکسيدان است . نتايج برخي تحقيقات خاطر نشان مي کنند که گوجه فرنگي به علت داشتن اين ماده آنتي اکسيدان ، در کاهش خطر ابتلا به سرطان به خصوص سرطان پروستات نقش بارزي دارد.

زغال اخته
زغال اخته داراي آنتي اکسيدان هاي قوي است که در سلامت بدن و کاهش خطر ابتلا به سرطان نقش مهمي دارد. آنتي اکسيدان هاي موجود در زغال اخته و در کل تمامي آنتي اکسيدان ها مانع از رها شدن راديکال هاي آزاد که سرطان زا هستند شده و بدين ترتيب خاصيت ضد سرطاني خود بروز مي دهد.

انگور
عصاره انگور داراي آنتي اکسيداني به نام «رسوراترول» است که آنتي اکسيداني بسيار قوي است . اين ماده از روند سرطاني شدن سلول جلوگيري به عمل مي آورد.

ورزش
ورزش از طريق مکانيسم هاي مختلف باعث کاهش خطر ابتلا به سرطان مي شود. از جمله اين مکانيسم ها مي توان به مواردي چون باز سازي منابع دروني بدن، تقويت سيستم ايمني و دفاعي بدن،تناسب اندام،کاهش چربي هاي مضرو کاهش عوارض جانبي داروها اشاره کرد.