یخمک طالبی و لیمو

 

تکه های طالبی را در یک ردیف روی سینی پهن کنید و به مدت ۴ ساعت در فریزر بگذارید تا یخ ببندد.

مواد لازم:

 

طالبی رسیده و خرد شده- یک عدد متوسط

 

آب لیمو ترش- دو سوم پیمانه

 

پوست لیمو- یک قاشق مرباخوری

 

عسل- یک چهارم پیمانه به اضافه یک قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه:

 

تکه های طالبی را در یک ردیف روی سینی پهن کنید و به مدت ۴ ساعت در فریزر بگذارید تا یخ ببندد.

 

در ظرف متوسط، پوست لیمو، آب لیمو و عسل را هم بزنید تا عسل حل شود.

 

در غذاساز، طالبی، مخلوط آب لیمو و یک و نیم پیمانه آب سرد را هم بزنید تا یکدست و نرم شود. مواد را در ۴ لیوان یک نفره بریزید و با پوست لیمو تزیین و سرو کنید.