ژله چه خاصیتی دارد

مهم ترین خاصیت ژله از ژلاتین موجود در آن است. ژلاتین که نوعی پروتئین موجود در استخوان است، می تواند به دلیل داشتن مقداری اسیدآمینه ضروری، برای سلامت استخوان های بدن مفید باشد. ضمن اینکه مقداری کلسیم، آهن، سدیم و پتاسیم هم در ژلاتین وجود دارد و شما می توانید با مصرف یک وعده ژله ، حجمی از این ریزمغذی ها را به بدنتان برسانید. البته رعایت تعادل در مصرف تمام خوراکی ها از جمله انواع ژله ضروری است. بد نیست بدانید شکر، رنگ ها و اسانس های مختلف به کار رفته در پودرهای ژله، باعث می شوند سلامت این محصول غذایی تا اندازه ای زیر سوال برود. با این حال، ژله به دلیل دارا بودن ژلاتین، نسبت به خیلی از دسرهای چرب و شیرین دیگر مانند انواع کیک و شیرینی، ارجحیت دارد. اگر دوست دارید ژلاتین خالص و طبیعی به بدنتان برسانید، می توانید آن را از جوشاندن استخوان قلم گاو، استخراج و در غذاهای مختلفتان مصرف کنید. 

منبع: دکتر سلام

خدمات و محصولات صنعتی

 الکتروپمپ

 

 

 

سلامت و زیبایی