موارد استفاده ژلاتین

ژلاتین در تهیه انواع فراورده های خوراکی و غیر خوراکی به کار می رود:
برای درست کردن ژله، بلنک مانژ، پاستیل، aspic و... از ژلاتین استفاده می شود. در تهیه غذاهایی همچون بستنی، ماست، پنیر خامه ای، مارگارین و... از ژلاتین به عنوان تثبیت کننده، غلیظ کننده و یا ترکیب کننده استفاده می کنند. معمولاً در غذاهای کم چرب برای ایجاد حالت چربی در دهان و حجم دادن به غذا بدون زیاد شدن کالری آن، ژلاتین به کار می برند. از ژلاتین برای شفاف نمودن آب میوه ها و نوشیدنی ها همچون آب سیب و سرکه استفاده می شود.

ژلاتین، در ساخت پوشش کپسول های خوراکی به کار می رود. به عنوان پوشش، حمل کننده و یا عاملی برای جداسازی مواد استفاده می شود؛ مثلاً سبب حل شدن بتا کاروتن در آب می شود که همین امر، رنگ زرد روشن بسیاری از نوشیدنی های غیر الکلی را ایجاد می کند.

ژلاتین به چسب استخوان معروف است و در ساخت ورقه های شنی، عاملی برای اتصال اجزا محسوب می شود. در تهیه کاغذ چاپ براق و کارت های بازی و همچنین برای ساخت فیلم و کاغذ عکاسی از ژلاتین استفاده می کنند. با وجود تلاش های به عمل آمده، هنوز نتوانسته اند ماده ای مقاوم تر و ارزان تر از ژلاتین، جایگزین آن نمایند.  

خدمات و محصولات صنعتی

 الکتروپمپ

 

 

 

سلامت و زیبایی